Pomidor Ogórek Gazpacho
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pomidora ogórkowego Gazpacho. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 1,65 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 14g białka, oraz 21 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, majonez, zakupione grzanki z parmezanem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gazpacho pomidorowo-ogórkowe, Gazpacho brzoskwiniowo-pomidorowe z jogurtem ogórkowym, oraz Organiczna Brzoskwinia, Ogórek I Złoty Pomidor Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
Praca w 2 partiach, puree posiekane ziemniaki, sok warzywny,1 1/4 szklanki posiekanej cukry, 1/2 szklanki posiekanej czerwonej cebuli, ekstra virginolive oleju, 2 łyżki posiekanej Basil, ocet z czerwonego wina, majonez, czosnek i pasta anchois w blenderze na gładką.
Przenieś do miski. Doprawić gazpacho do smaku solą i pieprzem. Przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny i do 1 dnia.
Wymieszaj pozostałą 1 szklankę posiekanego ogórka i 1/2 szklanki posiekanej czerwonej cebuli do gazpacho.Przechowywać w lodówce 2 godziny.
Gazpacho podziel równomiernie między miski.
Udekoruj posiekaną bazylią i Parmezancroutons, w razie potrzeby.