Pomidor i Tomatillo Gazpacho

Pomidor i Tomatillo Gazpacho
Pomidor i Tomatillo Gazpacho może być tylko zupa szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 81 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz kolendry, ząbek czosnku, Serrano chile, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tomatillo Gazpacho, Tomatillo Gazpacho, oraz Salsa Pomidorowa Tomatillo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
PUR & eaacute; e tomatillos, połowa pomidorów, i połowa cebuli z chile, czosnek, ocet, i 1 1/4 łyżeczki soli w blenderze, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
PomidorPomidor
OcetOcet
CzosnekCzosnek
Papryka ChiliPapryka Chili
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przebić przez sito o średniej siatce do miski, odrzucając ciała stałe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wymieszaj pozostałe pomidory i cebulę, wodę, olej i kolendrę. Schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 1 godzinę i do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
PomidorPomidor
CebulaCebula
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn