Pomarańczowy Tort Szyfonowy

Pomarańczowy Tort Szyfonowy
Need a deser bezmleczny? Pomarańczowy szyfon ciasto może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 557 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką cukier, sok pomarańczowy, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tort Szyfonowy pomarańczowy z migdałowo-pomarańczowym włoskim masłem bezowym, Pomarańczowy tort Szyfonowy z pomarańczowym nadzieniem i bezą, oraz Pomarańczowy Tort Szyfonowy.

Instrukcje

1
Zrób ciasto: Rozgrzej piekarnik do 163°. przesiać mąkę, 3/4 szklanki cukru, proszek do pieczenia i sól. Oddzielne jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ubić żółtka, olej, sok, skórkę i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Mieszankę oleju ubić na mieszankę mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Ubij białka, aż będą spienione.
5
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego; ubić, aż ujędrni. Ubić w 3/4 szklanki cukru, 1 łyżka. w czasie, aż do uzyskania szczytu. Złożyć 1/4 białek do ciasta; dodać pozostałe białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
6
Piec w niedużej 10-calowej patelni rurowej 1 godzinę i 10 minut, aż tester wyjdzie czysty. Odwrócić patelnię na szyjce butelki do ostygnięcia. Gdy ostygnie, uruchomić nóż wokół krawędzi, aby usunąć ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Miejsce na stojaku.
8
Zrobić glazurę: wymieszać sok z cukrem; skropić wierzchem ciasta i na dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn