Pomarańczowy Chleb Bananowo-Orzechowy
Pomarańczowy chleb bananowo-orzechowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru chleba. Ten przepis służy 16. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 175 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, sól, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Borówka Banan Orzech Pieczone Płatki Owsiane, Masło orzechowe bananowe z kakao (Paleo, Wegańskie + Pełno30), oraz Pomarańczowy Bananowy Chleb Orzechowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól połączyć, mieszając trzepaczką.
Umieścić cukier i masło w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze wymieszane (około 1 minuty).
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu.
Dodać banana, skórkę i sok; ubijać do wymieszania.
Dodać mieszaninę mąki; beat z małą prędkością tylko do wilgotne. Wymieszać z orzechami włoskimi; łyżka ciasto do 8 1/2 x 4 1/2-calowy patelni Bochenek pokryte sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 5 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić 10 minut w patelni na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.