Pomarańczowo-Piwno-glazurowane indycze pałeczki z czarną fasolą

Pomarańczowo-Piwno-glazurowane indycze pałeczki z czarną fasolą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj drążków z indyka z czarną fasolą z pomarańczowym piwem. Jedna porcja zawiera 1160 kalorii, 134g białka, oraz 53g tłuszczu. Na 4,34 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Ten przepis jest lubiany przez 36 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz kminek, czosnek, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Glazurowane Pałeczki Do Piwa Korzennego, Klon-Glazurowane Indycze Pałeczki, oraz Chipotle - pomarańczowe szkliwione pałeczki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę umieścić w dużym garnku z 8 szklankami wody. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty. Odstawić na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Fasolę odcedzić i ponownie opłukać. Wróć do garnka z 8 szklankami świeżej wody. Doprawić 1 łyżką soli, dodać liście laurowe i zagotować na dużym ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień i dusić do miękkości, o 1 godzinę. Okresowo usuwaj pianę, która unosi się na powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
W międzyczasie podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w średnim rondlu na średnim ogniu do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodać cebulę i gotować, często mieszając, aż zmiękną, ale nie rumiane, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Dodać połowę czosnku i gotować, stale mieszając, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
6
Dodaj kminek, oregano, 1 łyżeczkę soli, cukier i ocet. Gotować, aż płyn się zmniejszy, o 2 minuty dłużej, zdjąć z ognia i odstawić do momentu, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
7
W średnim rondlu, połączyć sok pomarańczowy, 1 szklanka piwa, sos Worcestershire, ostry sos, ocet sherry, pozostałe 2 ząbki czosnku, i pozostałe 1 łyżka oliwy z oliwek. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć temperaturę na wolnym ogniu i pozostawić do zmniejszenia o połowę, o 30 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na połowie rusztu węglowego. Alternatywnie Ustaw połowę palników grilla gazowego na wysokie ciepło. Ustawić ruszt do gotowania na miejscu, przykryć skrzelem i pozostawić do rozgrzania na 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Umieść nogi indyka nad chłodniejszą stroną osłony grilla i gotuj, fastrygując glazurą i obracając co dziesięć minut, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 170 ° F, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga Z IndykaNoga Z Indyka
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Wyjmij indyka z grilla i pozostaw na 10 minut, gdy skończysz fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
11
Podczas gdy Indyk odpoczywa, odcedzić fasolę i wyrzucić liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
12
Dodać 1 szklankę fasoli do mieszanki cebuli i zacieru do pasty. Powrót odsączone fasoli i mieszanki cebuli do oryginalnego garnka fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
13
Dodaj sok z limonki, 2 łyżki płynu do pieczenia indyka i pozostałe 2/3 szklanki piwa. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Dusić przez pięć minut i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
14
Podajemy pałeczki z indyka wraz z fasolą, z dodatkowym sosem do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indycze Pałeczki PerkusyjneIndycze Pałeczki Perkusyjne
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia86
Magazyn