Pomarańczowo-Balsamiczny Karmelizowany Koper Włoski

Pomarańczowo-Balsamiczny Karmelizowany Koper Włoski
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Karmelizowanego kopru włoskiego z pomarańczy balsamicznej. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 80 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz koszerną sól, ząbki czosnku, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak i karmelizowany koper włoski z rozmarynem pomarańczowym, Sałatka z kopru włoskiego z winegretem pomarańczowo-balsamicznym, oraz Halibut pacyficzny z karmelizowanym koprem włoskim, czarnymi oliwkami, skórką pomarańczową i koperkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Każdą cebulkę kopru włoskiego przeciąć na pół przez koniec korzenia; każdą połowę pociąć na ćwiartki, tworząc łącznie 32 kawałki. Posiekać 1 łyżkę liści; rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
2
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Na patelni umieścić 8 kawałków kopru włoskiego w jednej warstwie; posypać równomiernie 1/2 łyżeczki cukru. Gotować 3 protokół z każdej strony lub do lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Wyjąć koper włoski z patelni; ponownie zalać patelnię sprayem do gotowania. Powtórz procedurę z pozostałym koprem włoskim i cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Koper włożyć na patelnię. Wymieszać bulion i pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 38 minut lub aż koper jest ostry-delikatny i ciecz jest prawie odparowany, obracając od czasu do czasu. Wierzch z zarezerwowanymi liśćmi kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Magazyn