Pomarańczowa Śpiąca babeczka Makowa z lukrem pomarańczowo - serowym

Pomarańczowa Śpiąca babeczka Makowa z lukrem pomarańczowo - serowym
Pomarańczowa Śpiąca babeczka Makowa z dodatkiem lukru z serkiem pomarańczowym może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 26 porcji z 426 kalorii, 3G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Mieszanka cukru granulowanego, likieru pomarańczowego, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Pomarańczowo-Makowe Z Lukrem Twarogowym, Babeczki pomarańczowo-kokosowe z lukrem serowo-pomarańczowym, oraz Pomarańczowe babeczki z lukrem serek pomarańczowy.

Instrukcje

1
Na ciasto pomarańczowe maku: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia cupcake patelnie z wkładkami cupcake (w sumie 26 cupcakes).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W dużej misce, śmietany razem masło, cukier granulowany i maku nadzienie. Wymieszać z maślanką. W osobnej misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól i dokładnie ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Płatki Kokosowe, Prażone, OpcjonalniePłatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny masła i włączyć bez nadmiernego mieszania. Wymieszać wanilią, olejkiem pomarańczowym i skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4
Napełnij wkładki babeczkowe dwie trzecie pełne; piec, aż wstawiona wykałaczka wyjdzie czysta, około 18 minut. Pozostaw babeczki do całkowitego ostygnięcia przed lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Dla lukier pomarańczowy serek: w dużej misce za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło na średnim wysokim, aż lekkie i puszyste, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodać serek i pokonać dodatkowe 4 protokół. Wyłączyć mikser, dodać cukier cukierniczy po jednej filiżance na raz i mieszać aż do całkowitego włączenia. Na małej prędkości wymieszać sok pomarańczowy, likier pomarańczowy, olejek pomarańczowy i skórkę pomarańczową. Beat on high przez dodatkowe 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Za pomocą worka rurki, rura lukier na babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje26
Ocena Zdrowia1
Magazyn