Pomarańcza-Prosciutto Crostini
Przepis pomarańczowy-Prosciutto Crostini jest gotowy w około 15 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z pomarańczy, kupiłeś crostini, pomarańczową marmoladę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mało kto lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Figa-Prosciutto Crostini, Słodkie Groszkowe Crostini z Prosciutto, oraz Prosciutto & Avocado Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
1/2 łyżeczki serka rozprowadzić na 1 stronie każdego crostini.
Posmarować około 1/2 łyżeczki Marmolady serem rozłożyć na każdym, ale nie przykryć serem całkowicie.
Lekko toczyć każdy kawałek prosciutto w kształcie stożka; miejsce na Marmolady na każdym.
Umieść crostini na talerzu.
Posypać bazylią, skórką pomarańczową, solą i pieprzem; skropić oliwą z oliwek.