Pomarańczowy Duszony Kurczak Bourbon

Pomarańczowy Duszony kurczak Bourbon może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz bourbon whiskey, sok pomarańczowy, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pomarańczowy można śledzić to danie główne z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto Bourbon-Orange Pecan z kremem Bourbon, Duszony Kurczak Z Pomarańczą I Szalotkami, oraz Duszony kurczak i ryż z syropem z pomarańczy, szafranu, migdałów i pistacji dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kurczaka posypać solą i pieprzem, a następnie posmarować mąką. Roztopić masło w dużej głębokiej patelni na średnim ogniu i brązowy po obu stronach.
Wyjąć kurczaka z patelni i odstawić.
Wymieszać brązowy cukier, skrobię kukurydzianą i ziele angielskie na patelni; stopniowo mieszać w wodzie. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, stale mieszając, przez około 5 minut lub aż mieszanina będzie gładka i gęsta. Wymieszaj sok pomarańczowy, bourbon i rodzynki.
Powrót kurczaka na patelni i top każdej piersi z plasterkiem pomarańczy. Przykryć patelnię i gotować na wolnym ogniu przez około 35 protokół, lub aż kurczak jest gotowane przez i nie Różowy wewnątrz.
Podawać kurczaka z sosem.