Polędwiczki z indyka z karmelizowaną cebulą
Polędwiczki z indyka z karmelizowaną cebulą to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 212 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.35 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, polędwiczki z piersi indyka, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Burgery z indyka z karmelizowaną czerwoną cebulą, Indyk + karmelizowana cebula, oraz Burgery z indyka z karmelizowaną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu.
Posypać obie strony indyka solą i 1/4 łyżeczki pieprzu. Gotować indyka w oleju około 5 minut, obracając raz, aż zbrązowieje z obu stron.
Wlać wino do patelni; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 30 do 40 minut lub aż sok z indyka nie jest już różowy, gdy centra najgrubszych kawałków są cięte.
Wyjąć indyka z patelni; zachować ciepło.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Cebulę gotować na maśle 5 minut, często mieszając; zmniejszyć ogień do średniej. Wymieszać z brązowym cukrem, tymiankiem i 1/4 łyżeczki pieprzu. Gotować 15 do 20 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie złoty kolor.