Polędwiczki wołowe pieprzowe z sosem grzybowym

Polędwiczki wołowe pieprzowe z sosem grzybowym
Peppered polędwica wołowa z sosem grzybowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 886 kalorii, 149g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 15,39 zł za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz skondensowaną wołowinę consommé, pastę pomidorową, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 68%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Polędwiczki wołowe pieprzowe z sosem grzybowym, Polędwica Wołowa Z Mięsem Pieprzowym W Sosie Portobello-Marsala, oraz Polędwica Wołowa Z Pieprzem.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 218°. wołowinę natrzeć olejem; posypać pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść wołowinę na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia lub umieść po przekątnej na patelni 15x10x1-calowej. Włóż żaroodporny termometr do mięsa, aby wskazówka znajdowała się w środku najgrubszej części wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec 30 do 45 minut lub do termometru czyta 57°. przykryć wołowinę luźno namiotem folii i odstawić 15 do 20 minut, aż termometr czyta145(średnio rzadkie doneness). (Temperatura będzie nadal rosła o około10 i wołowina będzie łatwiejsza do wyrzeźbienia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Tymczasem w 12-calowej patelni nonstick roztopić masło na średnim ogniu. Cebulę, czosnek i grzyby gotować na maśle 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby będą całkowicie miękkie i zaczną brązowieć. Wymieszaj sherry. W małej misce wymieszać skrobię kukurydzianą i wodę; wymieszać mieszaninę skrobi kukurydzianej do mieszaniny grzybów. Wymieszać w tymianku, pieprz i consomm wołowiny; gotować i mieszać o 2 protokół lub aż lekko zgęstnieje i bąbelkami. Wymieszać z musztardą i pastą pomidorową, aż dobrze się wymieszają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
GrzybyGrzyby
MusztardaMusztarda
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
CebulaCebula
TymianekTymianek
WodaWoda
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Ciepło tylko do gorąca. Łyżka sosu na pokrojonej wołowinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WołowinaWołowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia49
Magazyn