Polędwiczki Wieprzowe Z Sosem Truskawkowym Chardonnay

Polędwiczki Wieprzowe Z Sosem Truskawkowym Chardonnay
Polędwiczki wieprzowe z sosem truskawkowym Chardonnay mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 630 kalorii, 76g białka, oraz 23G tłuszczu. Na $4.94 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz chardonnay, sól i pieprz, zioła Prowansji i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć truskawki można śledzić to danie główne z Naleśniki z truskawkami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Medaliony z polędwicy wieprzowej w sosie Truskawkowym, Polędwiczki wieprzowe z papryką w sosie truskawkowo-balsamicznym, oraz Truskawkowo-Chardonnay Gelee.

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Sur de los Andes Malbec. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Sur de los Andes Malbec
Sur de los Andes Malbec
Soczysty Malbec o żywej kwasowości z nutami malin, jeżyn i śliwek utkanych z miękkimi taninami i pikantnym wykończeniem. Wszystkie winogrona są podwójnie sortowane po przybyciu do winnicy. Wszystkie fermentacje odbywają się naturalnie z rodzimymi drożdżami. Fermentacja trwa 20 dni z 2 dniami zimnej maceracji, w temperaturach między 24-27 stopni Celsjusza, aby osiągnąć największą złożoność. Następnie wino przechodzi 100% fermentację Malolaktyczną i jest starzone w starszych dębowych beczkach.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia41
Magazyn