Polędwiczki Wieprzowe Z Rozmarynem
Polędwica wieprzowa z rozmarynem jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.88 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Jeśli masz wodę, chutney żurawinowy, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Polędwiczki Wieprzowe Z Rozmarynem, Polędwiczki Wieprzowe Z Rozmarynem, oraz Polędwiczki Wieprzowe Pomarańczowo-Rozmarynowe.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Wieprzowinę posypać solą i pieprzem.
Dodaj wieprzowinę na patelnię; saute przez 5 minut, obracając raz.
Dodać wino i rozmaryn na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 6 minut.
Połączyć wodę i skrobię kukurydzianą w małej misce.
Wyjmij wieprzowinę z patelni; utrzymuj ciepło.
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę lub do zgęstnienia, stale mieszając.
Wieprzowinę podawać z sosem i chutney.