Polędwiczki wieprzowe z Porto i śliwkami

Polędwiczki wieprzowe z Port i śliwki może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 471 kalorii. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś polędwiczki wieprzowe, mieloną kolendrę, olej do gotowania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej do gotowania można śledzić to danie główne z Surowy sernik jagodowy z polewą okruchową jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 64%. Spróbuj Wieprzowina marynowana w Porto ze śliwkami i anchois, Polędwiczki wieprzowe smażone ze śliwkami, oraz Polędwiczki wieprzowe pieczone ze śliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Polędwiczki przyprawiamy 2 łyżeczkami kolendry, 1/2 łyżeczki soli i pieprzem.
Na dużej patelni żaroodpornej rozgrzej olej na umiarkowanie wysokim ogniu.
Dodaj polędwiczki i brązowy ze wszystkich stron, o 3 protokół.
Umieść patelnię w piekarniku i gotować, aż polędwiczki są po prostu zrobić do średniej, o 15 protokół.
Polędwiczki przełożyć na deskę do rzeźbienia i pozostawić do odpoczynku w ciepłym miejscu na około 5 minut.
Wylać cały tłuszcz z patelni.
Umieść patelnię na umiarkowanym ogniu i dodaj port. Doprowadzić do wrzenia, skrobając dno patelni, aby usunąć brązowe kawałki.
Dodaj bulion, śliwki i pozostałą 1/4 łyżeczki soli. Gotować, aż zmniejszy się do około 1/2 szklanki, o 3 protokół.
Ubijamy pozostałą 1/2 łyżeczki kolendry i masła. Polędwiczki pokroić w plasterki i podawać posypane śliwkami i sosem.
Zalecenie wina: Lekkie lub subtelnie aromatyzowane czerwone wino zniknie obok intensywnych owocowych smaków tego dania. Na szczęście lusty red zinfandels są szeroko dostępne i będą działać idealnie.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec]()
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Przyjemny nos dymu, smoły, lukrecji, soi, czarnej wiśni i czarnej porzeczki. Prowadzi to do pełnowartościowego wina z warstwami soczystych owoców, doskonałą głębią i koncentracją oraz długim, czystym wykończeniem. Mieszanka: 85% Malbec i 15% Cabernet Sauvignon