Polędwiczki Wieprzowe Włoskie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj Włoskiej polędwicy wieprzowej. Na $2.05 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 396 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis jest lubiany przez 129 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, ciężką śmietanę, szałwię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Włoskie, Włoska Pieczona Polędwiczka Wieprzowa, oraz Włoska Pieczona Polędwiczka Wieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Podsmaż prosciutto, szałwia, pietruszka, suszone pomidory, i cebula 5 minut, aż cebula będzie miękka.
Wymieszać paski wieprzowiny na patelni, i brązowy o 10 protokół, obracając raz.
Bulion i śmietanę wymieszać na patelni, doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 20 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wieprzowina osiągnie minimalną temperaturę 145 Stopni F (63 Stopni C) i sos jest zagęszczony.