Polędwiczki Wieprzowe Teriyaki

Polędwiczki Wieprzowe Teriyaki
Przepis Teriyaki polędwiczki wieprzowe może zaspokoić swoje Japońskie pragnienie w około 35 minut. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 32G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka brązowego cukru, ząbki czosnku, mielony imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Polędwiczki Wieprzowe Teriyaki, Polędwiczki Wieprzowe Teriyaki, oraz Polędwiczki Wieprzowe Teriyaki.

Instrukcje

1
W dużej plastikowej torebce do wielokrotnego zamykania, połącz pierwsze sześć składników; dodaj wieprzowinę. Uszczelnić worek i włączyć do herbu; przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
2
Odcedzić i wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
3
Umieścić polędwiczki w 11-in. x 7-po. patelnia do pieczenia pokryta sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Piec w temperaturze 425° przez 25-35 minut lub aż termometr do mięsa wskaże 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Odstawić na 5 minut przed krojeniem.
6
Podawać z kapiącą patelnią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwiczki wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Reginato Malbec rosé. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Reginato Malbec Rose
Reginato Malbec Rose
Malbec wydaje się mało prawdopodobnym bohaterem dla winogron musujących, ale jeśli chcesz, aby Twoje różowe wino pokazało Prawdziwy kolor i charakter, Malbec jest twoim człowiekiem. Chrupiące i wytrawne z pięknymi truskawkowymi, rabarbarowymi smakami i aromatami. Wystarczy odrobina struktury taniny, przyprawy kwiatowej i niesamowite eleganckie wykończenie dopełnia usta. Mówi o bogatych winogronach Malbec, ale nigdy nie traci swojej lekkiej, orzeźwiającej natury. To daje dobry powód do picia wina musującego do dania głównego!
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn