Polędwiczki wieprzowe pomarańczowe z dynią maślaną

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać powolne kuchenka pomarańczowy polędwiczki wieprzowej z dyni spróbuj. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 318 kalorii, 34g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.78 za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka dyni, czosnek, Marmolada pomarańczowa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Slow Cooker Butternut Squash Pulled Pork Tacos, Slow Cooker Butternut Squash Pulled Pork Tacos, oraz Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż squash wokół krawędzi w 3-do 4-quart powolnej kuchence.
Umieść wieprzowinę w powolnej kuchence (będzie pokrywać się squashslightly).
Wymieszać marmoladę z czosnkiem; równomiernie rozprowadzić na wieprzowinie.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.
Wyjąć wieprzowinę z kuchenki; umieścić na desce do krojenia.
Wieprzowinę pokroić w plastry; podawać z kabaczkiem.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 109 dolarów za butelkę.
![Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec]()
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
Nieprzezroczysty fioletowy kolor powłoki szklanej, ma intrygujący nos Tasty oak, mineral, lukrecja, lawenda, egzotyczne przyprawy i różne czarne owoce. Gęsty, bogaty i zmysłowy na podniebieniu, jest to pełne piękno. Parowanie: dobrze pasuje do grillowanych lub pieczonych mięs, takich jak wołowina lub jagnięcina, przepiórki nadziewane kiełbasą lub inne wspaniałe połączenie mięsa, które możesz wymarzyć.