Polędwiczki wieprzowe Paprikash z makaronem jajecznym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Paprikash z polędwicy wieprzowej z makaronem jajecznym. Ten przepis służy 4. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 447 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać wino, czosnek, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwica Wieprzowa Paprykasz, Polędwiczki wieprzowe Chińskie z makaronem z sosem czosnkowym, oraz Letnie babeczki jajeczne z kluskami z cukinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami opakowania, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić.
Posypać wieprzowinę 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać 2 łyżeczki oleju; zawirować do herbu.
Dodać wieprzowinę; gotować 4 protokół, brązowienie ze wszystkich stron.
Wyjąć wieprzowinę z patelni. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju do patelni; zawirować do herbu.
Dodaj cebulę, papryka, czosnek, pozostałe 1/4 łyżeczka soli, i pozostałe 1/4 łyżeczka czarnego pieprzu; smażyć 4 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Dodaj mąkę, koncentrat pomidorowy, tymianek, i papryka; smażyć 30 sekund.
Dodaj wino; gotować 1 minutę, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Dodać bulion i ocet; doprowadzić do wrzenia.
Dodać wieprzowinę; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż wieprzowina będzie miękka.
Zdjąć patelnię z ognia; wymieszać z kwaśną śmietaną.