Polędwiczki wieprzowe natarte przyprawami z pieczoną marchewką

Polędwiczki wieprzowe natarte przyprawami z pieczoną marchewką
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Przyprawa-przetarta Polędwica wieprzowa z pieczoną marchewką może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Na $2.0 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, wodę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe natarte przyprawami z pieczoną marchewką, Przyprawa Przetarta Polędwica Wieprzowa, oraz Polędwiczki Wieprzowe Natarte Przyprawami.

Instrukcje

1
Ułóż marchewki na większejobciążona blacha do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2
Ubić 2 łyżki wody i wszystkie pozostałe składniki w małej misce, zalać marchewką i wrzucić do lodówki. Przykryj szczelnie wytrzymałym foil.DO naprzód: może być wykonany 2 godziny do przodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Pozostawić w temperaturze pokojowej. Rzucaj do płaszcza przed kontynuowaniem.
1
Rozgrzej piekarnik do 204°. pieczenie mieszaniny Carrot pokryte aż tylko miękkie, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Tymczasem ułóż polędwicę wieprzową inną blachą do pieczenia. Stiroregano, kminek, chile proszek, smokedpaprika, i 1 łyżeczka grubej soli w smallbowl; pocierać mieszaninę na całej polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
KminekKminek
WieprzowinaWieprzowina
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Rozgrzać olej w ciężkich dużych patelni nonstick overmedium-wysokie ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj wieprzowinę na patelni andcook aż rumiane ze wszystkich stron, o 5minutes. Powrót do obramowanej blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
5
Usuń folię z marchwi. Nestle porkamong marchew na blasze do pieczenia, układająckarogi w jednej warstwie wokół wieprzowiny. Pieczone, aż do natychmiastowego odczytu termometrwłożony do środka rejestrów wieprzowiny 63°, mieszając marchew od czasu do czasu, jeśli zaczyna się karmelizować, około 18 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Odstawić na odpoczynek od 5 do 10 minut.
7
Przenieść wieprzowinę na powierzchnię roboczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
8
Pokroić w 1/2 cala grubości plastry. Układaj papugi na talerzu. Top z plasterkami wieprzowiny, skropić wszelkie soki na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
* Dostępne w sekcji przypraw w wielu supermarketach i na rynkach łacińskich.
10
** Czasami oznaczone Pimentón Dulce lubpimentón de La Vera Dulce; dostępne w niektórych supermarketach, w specjalistycznych sklepach spożywczych i od tienda.com.

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Vinan Alicia Las Compuertas Malbec z oceną 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
Intensywna czerwień z fioletowymi pasemkami. Niesamowite połączenie intensywności i precyzji. Ujawnia dojrzały owoc i słodki charakter jeżyny, śliwki i czerwonych owoców Marmolady. Dopełnia eleganckie nuty pieprzu, zatoki i cynamonu. Intensywne czarne owoce, duża amplituda i wyraźna suchość. Wyróżnia się delikatnymi Dojrzałymi i jedwabistymi taninami i zapewnia eleganckie i złożone odczucia w ustach. Starzenie się zwiększy złożoność wina.Idealny do sparowania z tłustym mięsem, mięsem dziczyzny, pikantnymi, wolno gotowanymi lub grillowanymi potrawami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia38
Magazyn