Polędwiczki Wieprzowe Nadziewane Kasztanem I Szałwią
Polędwiczki wieprzowe Nadziewane kasztanem i szałwią mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz polędwiczki wieprzowe, koncentrat soku pomarańczowego, grubo zmielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć koncentrat soku pomarańczowego, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest solidne. Spróbuj Szałwia-polędwiczki wieprzowe z masłem szałwiowym, Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane Jabłkiem, oraz Polędwiczki Wieprzowe Nadziewane Rakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim tłuszczu z wieprzowiny.
Wytnij każdą polędwicę wzdłuż środka, tnąc do dołu, ale nie przez dno.
Umieść każdą polędwicę między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i spłaszcz do prostokąta o grubości 1/4 cala, używając młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Połączyć bułkę tartą i 3 kolejne składniki; dobrze wymieszać. Łyżka pół mieszaniny na 1 polędwicy; rozprzestrzeniać się w ciągu 1/2 cala boków.
Roll up polędwiczki, jelly roll mody, począwszy od wąskiego końca. Krawat z ciężkim sznurkiem w odstępach 2-calowych. Powtórz procedurę z pozostałą polędwicą i bułką tartą.
Połącz koncentrat soku pomarańczowego i 4 kolejne składniki; przetrzyj powierzchnię polędwic.
Umieść polędwiczki na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 400 przez 45 minut.
Odstawić 10 minut; pokroić.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Reginato Malbec rosé z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Reginato Malbec Rose
Malbec wydaje się mało prawdopodobnym bohaterem dla winogron musujących, ale jeśli chcesz, aby Twoje różowe wino pokazało Prawdziwy kolor i charakter, Malbec jest twoim człowiekiem. Chrupiące i wytrawne z pięknymi truskawkowymi, rabarbarowymi smakami i aromatami. Wystarczy odrobina struktury taniny, przyprawy kwiatowej i niesamowite eleganckie wykończenie dopełnia usta. Mówi o bogatych winogronach Malbec, ale nigdy nie traci swojej lekkiej, orzeźwiającej natury. To daje dobry powód do picia wina musującego do dania głównego!