Polędwiczki Wieprzowe Marynowane

Polędwiczki Wieprzowe Marynowane
Marynowane polędwiczki wieprzowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 155 kalorii, 24g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonego pieprzu, cebuli, soku ananasowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać gingerroot można śledzić to danie główne z Gingerbread Cookie Bites (przepis bezglutenowy*) jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Marynowane, Polędwiczki Wieprzowe Marynowane W Ziołach, oraz Polędwiczki Z Indyka Marynowane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 7 składników, dobrze mieszając.
2
Wytnij tłuszcz z polędwic.
3
Umieść polędwiczki w dużej, wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
4
Zalać marynatą polędwiczki; uszczelnić worek i wstrząsnąć, aż mięso będzie dobrze pokryte. Marynować w lodówce 24 godziny, obracając torbę od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
MięsoMięso
5
Usunąć polędwiczki z marynaty. Włóż termometr do mięsa w najgrubszej części 1 polędwicy, jeśli chcesz. Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MarynataMarynata
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Polędwiczki umieścić na stojaku; grill, przykryte, 20 do 25 minut lub do mięsa termometr rejestruje 160, często obracając i fastrygowanie z zastrzeżonej marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Odstawić wieprzowinę 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
8
Pokroić po przekątnej na cienkie plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Reginato Malbec rosé. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Reginato Malbec Rose
Reginato Malbec Rose
Malbec wydaje się mało prawdopodobnym bohaterem dla winogron musujących, ale jeśli chcesz, aby Twoje różowe wino pokazało Prawdziwy kolor i charakter, Malbec jest twoim człowiekiem. Chrupiące i wytrawne z pięknymi truskawkowymi, rabarbarowymi smakami i aromatami. Wystarczy odrobina struktury taniny, przyprawy kwiatowej i niesamowite eleganckie wykończenie dopełnia usta. Mówi o bogatych winogronach Malbec, ale nigdy nie traci swojej lekkiej, orzeźwiającej natury. To daje dobry powód do picia wina musującego do dania głównego!
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn