Polędwiczki wieprzowe glazurowane z jabłkami z cukrem

Polędwiczki wieprzowe glazurowane z jabłkami z cukrem
Glazurowana Polędwica wieprzowa z jabłkami z cukrem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 381 kalorii, 24g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz jabłka granny smith, mieloną kolendrę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczone polędwiczki wieprzowe i klonowe jabłka, Polędwiczki wieprzowe z jabłkami, oraz Polędwiczki wieprzowe z jabłkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 450 F. w małej misce, ubić razem miód, kolendrę i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
KolendraKolendra
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
2
Mięso wieprzowe posmarować połową marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WieprzowinaWieprzowina
3
Schab wstawiamy do piekarnika i pieczemy przez 25-30 minut lub do momentu, gdy w najgrubszą część mięsa wstawimy termometr o odczycie 160 F. w trakcie pieczenia kilka razy zalewamy pozostałą marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika, przykryć i pozostawić 5 minut.Tymczasem, na dużej patelni na średnim ogniu, połączyć brązowy cukier, połowa soku ananasowego, i rundy jabłko. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż jabłka zmiękną, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok AnanasowySok Ananasowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
5
Jabłka wyjąć i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
6
Dodaj pozostały sok ananasowy do patelni i zmniejsz ogień do niskiego poziomu. Dusić, aż lekko zgęstnieje, o 5 protokół. Wieprzowinę pokroić w plasterki i podawać z jabłkami, polewając sosem obie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok AnanasowySok Ananasowy
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które można spróbować jest Bodega DiamAndes Uco Malbec. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Bodega DiamAndes Uco Malbec
Bodega DiamAndes Uco Malbec
Czysty, głęboki i jasny rubinowy kolor. Aromaty czerwonych nut jagód i wiśni pokazujące intensywność i świeżość. Doskonała struktura, treściwe taniny o dojrzałych owocowych smakach, aksamitne i bardzo dobrze zbalansowane.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn