Polędwiczki Wieprzowe Glazurowane
Glazurowana Polędwica wieprzowa Herbed jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 168 kalorii, 25g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz brązowy cukier, musztardę dijon, pieprz i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 55%. Spróbuj Polędwica wołowa glazurowana z Herbed New Potatoes, Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Herbed, oraz Polędwiczki wieprzowe z herbatnikami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim tłuszczu z wieprzowiny.
Umieść polędwiczki w dużej, wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Połącz sos sojowy i następne 7 składników w małej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Polędwiczki polędwiczki zalać sosem sojowym. Zamknąć worek i marynować w lodówce 8 godzin, obracając od czasu do czasu.
Usuń polędwiczki z worka, zastrzegając marynatę.
Marynatę umieścić w rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć z ognia. Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Polędwiczki umieścić na stojaku; grill, przykryty, 7 minut. Wieprzowinę obrócić i zalać marynatą. Grill, pod przykryciem, 7 dodatkowych minut lub aż termometr do mięsa włożony w najgrubszą część polędwicy zarejestruje 160.