Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane Z Grilla

Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane Z Grilla
Grillowana nadziewana Polędwica wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.42 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka pieprzu, mieszanka farszu, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe nadziewane kapustą z grilla skropione grillowaną brzoskwiniową Whiskey Beurre Blanc, Grillowana polędwiczka wieprzowa faszerowana kiełbasą i serem, oraz Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Faszerowana Chardą Szwajcarską I Ananasem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wytnij wzdłużnie rozciąć środek każdej polędwicy w ciągu 1/2 cala. z dołu. W dużej zamykanej plastikowej torbie, połączyć wino lub bulion, brązowy cukier, ketchup, sos sojowy, czosnek, curry, imbir i pieprz; dodać wieprzowinę. Uszczelnić worek i włączyć do herbu; przechowywać w lodówce przez 2-3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Curry W ProszkuCurry W Proszku
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
W małym rondlu zagotuj wodę i masło. Wymieszać w mieszance farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić na 5 minut. Super.
4
Odcedzić i wyrzucić marynatę. Otwarte polędwiczki więc leżą płasko; rozłożyć farsz w dół środka każdego. Blisko polędwiczki; wiązać na 1-1 / 2-w. interwały ze sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
5
Przygotować grill do pośredniego ogrzewania. Zwilż papierowy ręcznik olejem do gotowania; używając długich szczypiec, lekko pokryj stojak do grilla. Grilluj wieprzowinę, przykrytą, na średnim ogniu przez 25-40 minut lub do momentu, gdy termometr wskaże 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
6
Odstawić na 5 minut przed krojeniem.

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Bodega Norton Malbec Reserva z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Bodega Norton Malbec Reserva
Bodega Norton Malbec Reserva
"Soczyste i pluszowe, z warstwami owoców jeżyny i boysenberry wzbogacone mochą, grafitem i nutami kwiatowymi. Solidne, soczyste wykończenie."- Wine Spectator
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn