Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane Z Grilla

Grillowana nadziewana Polędwica wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.42 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka pieprzu, mieszanka farszu, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe nadziewane kapustą z grilla skropione grillowaną brzoskwiniową Whiskey Beurre Blanc, Grillowana polędwiczka wieprzowa faszerowana kiełbasą i serem, oraz Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Faszerowana Chardą Szwajcarską I Ananasem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij wzdłużnie rozciąć środek każdej polędwicy w ciągu 1/2 cala. z dołu. W dużej zamykanej plastikowej torbie, połączyć wino lub bulion, brązowy cukier, ketchup, sos sojowy, czosnek, curry, imbir i pieprz; dodać wieprzowinę. Uszczelnić worek i włączyć do herbu; przechowywać w lodówce przez 2-3 godziny.
W małym rondlu zagotuj wodę i masło. Wymieszać w mieszance farszu.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić na 5 minut. Super.
Odcedzić i wyrzucić marynatę. Otwarte polędwiczki więc leżą płasko; rozłożyć farsz w dół środka każdego. Blisko polędwiczki; wiązać na 1-1 / 2-w. interwały ze sznurkiem kuchennym.
Przygotować grill do pośredniego ogrzewania. Zwilż papierowy ręcznik olejem do gotowania; używając długich szczypiec, lekko pokryj stojak do grilla. Grilluj wieprzowinę, przykrytą, na średnim ogniu przez 25-40 minut lub do momentu, gdy termometr wskaże 160°.
Odstawić na 5 minut przed krojeniem.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Bodega Norton Malbec Reserva z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Bodega Norton Malbec Reserva]()
Bodega Norton Malbec Reserva
"Soczyste i pluszowe, z warstwami owoców jeżyny i boysenberry wzbogacone mochą, grafitem i nutami kwiatowymi. Solidne, soczyste wykończenie."- Wine Spectator