Polędwiczka wieprzowa z pomarańczową marmoladą

Polędwiczka wieprzowa z pomarańczową marmoladą
Polędwiczka wieprzowa z pomarańczową marmoladą może być tylko bezglutenowe i bezmleczne przepis, którego szukałeś. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,36 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 25g białka, oraz 4G tłuszczu. 2 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 45 minut. Ten przepis od Allrecipes wymaga octu balsamicznego, polędwicy wieprzowej, czosnku i puszki koncentrat soku pomarańczowego. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Z łyżką wynik 62%, to danie jest dobre. Spróbuj Grillowana polędwiczka wieprzowa z pomarańczową marmoladą, Grillowana polędwiczka wieprzowa z pomarańczową marmoladą, oraz Grillowana polędwiczka wieprzowa z pomarańczową marmoladą dla podobnych przepisów.

Polecane wino: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Pinot Noir, Malbec i Sangiovese to świetny wybór na polędwiczki wieprzowe. Lekkie ciało Pinot noir doskonale nadaje się do chudych kawałków, średnio treściwych sangiovese uzupełnia mięsiste sosy, gulasze i inne wieloskładnikowe potrawy, a pełne garbnikowe pary malbec z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować dzikiego konia nieokiełznanego Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 24 dolarów za butelkę.
Dziki Koń Nieokiełznany Pinot Noir
Dziki Koń Nieokiełznany Pinot Noir
Ten nieokiełznany Pinot Noir ma obfite aromaty wiśni, jeżyn i wanilii zmałe pikantne nuty. Jest bogaty w Dojrzałe owocowe smaki i giętkie garbniki, dzięki czemu dobrze komponuje się z duszonymi winem krótkimi żeberkami wołowymi, grillowanymi grzybami Portobello lub polędwicą z palonej wieprzowiny z malinową glazurą balsamiczną. Jest teraz pyszny i powinien ładnie dojrzewaćprzez następne pięć lat.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn