Polędwiczka Wieprzowa Diane
Polędwiczka wieprzowa Diane jest bezglutenowe i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 148 kalorii. Mieszanka pieprzu cytrynowego, musztarda dijon, polędwica wieprzowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Polędwiczka Wieprzowa Diane, Polędwiczka Wieprzowa Diane, oraz Polędwiczka Wieprzowa Diane.
Instrukcje
Wieprzowinę posypać pieprzem cytrynowym. Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać plastry wieprzowe na patelnię; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Dodać sok i pozostałe składniki do patelni; gotować 1 minutę, często mieszając. Powrót wieprzowinę na patelnię; gotować 1 minutę lub do dokładnie ogrzanego, obracając się do płaszcza.