Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj polędwicy i smażenia warzyw. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 3,14 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 376 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sosu sojowego, mniej sodu bulion wołowy, cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak z brokułami Stir-Fry, Stek Sezamowy Stir Fry, oraz Wołowina i kapusta Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć pierwsze 3 składniki w misce, dobrze mieszając; posypać równomiernie stek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
2
Połącz skrobię kukurydzianą, cukier i czerwoną paprykę w średniej misce, dobrze mieszając trzepaczką. Wymieszać z bulionem i sosem sojowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Papryka Czerwona
Sos Sojowy
Bulion
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Winegret Z Wermutu
3
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Merlot. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.