Polędwica wołowa ze świeżymi ziołami
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Polędwica wołowa ze świeżymi ziołami może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.07 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 497 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki tymianku, masło, liście szałwii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowana polędwica wołowa ze świeżymi ziołami, Polędwica wołowa z musztardą i ziołami, oraz Garlicky Grillowana Polędwica Wołowa Z Ziołami.
Instrukcje
Wyciąć nadmiar tłuszczu z mięsa i wyrzucić.
Przeciąć polędwicę wzdłuż do 1/2 cala z drugiej strony.
Połóż mięso otwarte jak książka.
Mięso posmarować musztardą.
Bazylia i liście szałwii ułożyć na musztardzie.
Posypać liśćmi tymianku, czosnkiem i pieprzem.
Przynieś wycięte boki razem i związać pieczeń z bawełnianym sznurkiem w odstępach około 1-calowych, aby zabezpieczyć. Powierzchnię wołowiny posmarować masłem i posypać większą ilością pieprzu.
Ułożyć pieczeń, pokroić na bok, na stojaku w 12-na 17-calowej patelni.
Piec w piekarniku 425, aż termometr włożony do środka najgrubszej części zarejestruje 130 do 135 przez 40 do 50 minut.
Pozwól odpocząć w ciepłym miejscu do 20 minut.
Przełożyć mięso na półmisek.
Dekoruj gałązkami ziół. Pokrój i dodaj sól i pieprz do smaku.