Polędwica Wołowa Ze Skórką Chrzanowo-Musztardową

Polędwica Wołowa Ze Skórką Chrzanowo-Musztardową
Polędwica wołowa ze skórką Chrzanowo-musztardową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 7. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 337 kalorii, 21g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz chrzan, oliwę z oliwek, pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Polędwica wołowa z chrzanem i prażonym czosnkiem, Polędwica wołowa z chrzanem i musztardą, oraz Polędwica wołowa smażona w sosie musztardowo-chrzanowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Polędwiczki posypać pieprzem. Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
3
Dodać wołowinę i gotować 10 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Połączyć musztardę i chrzan; rozłożyć na wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatkowe Pestki SłonecznikaDodatkowe Pestki Słonecznika
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5
Połączyć bułkę tartą i pozostałe 5 składników; pat na wołowinę, mocno naciskając. Polać wołowinę sprayem do gotowania. Włóż termometr do mięsa do środka wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6
Piec w temperaturze 400 przez 35 do 40 minut lub do momentu, gdy temperatura wzrośnie od 145 (średnio Rzadki) do 160 (średnio).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
7
Wołowinę ułożyć na półmisku; przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
8
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia10
Magazyn