Polędwica Wołowa Ze Skórką Chrzanowo-Musztardową
Polędwica wołowa ze skórką Chrzanowo-musztardową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 7. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 337 kalorii, 21g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz chrzan, oliwę z oliwek, pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Polędwica wołowa z chrzanem i prażonym czosnkiem, Polędwica wołowa z chrzanem i musztardą, oraz Polędwica wołowa smażona w sosie musztardowo-chrzanowym.
Instrukcje
Polędwiczki posypać pieprzem. Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodać wołowinę i gotować 10 minut lub aż rumiane.
Połączyć musztardę i chrzan; rozłożyć na wołowinę.
Połączyć bułkę tartą i pozostałe 5 składników; pat na wołowinę, mocno naciskając. Polać wołowinę sprayem do gotowania. Włóż termometr do mięsa do środka wołowiny.
Piec w temperaturze 400 przez 35 do 40 minut lub do momentu, gdy temperatura wzrośnie od 145 (średnio Rzadki) do 160 (średnio).
Wołowinę ułożyć na półmisku; przykryć folią.
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.