Polędwica Wołowa Z Sosem Henry Bain

Polędwica Wołowa Z Sosem Henry Bain
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać polędwicy wołowej z sosem Henry Bain spróbować. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 11g białka, oraz 14g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać ketchup, masło, sos chili, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Hickory Grillowana Wołowina z sosem Henry Bain, Polędwica wołowa inkrustowana pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, smażoną cebulą i sosem z octu balsamicznego, oraz Polędwica wołowa z sosem balsamicznym.

Instrukcje

1
Proces chutney w robocie kuchennym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Dodać ketchup i kolejne 4 składniki, i proces aż do mieszania. SOS schłodzić co najmniej 2 godziny.Wymieszać masło, sól i pieprz; natrzeć polędwicę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Umieść na lekko nasmarowanym stojaku w patelni z żelkotem. (Złóż pod wąskim końcem polędwicy, aby zmieścić się na stojaku.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Piec w temperaturze 500 przez 30-35 minut lub do momentu włożenia termometru mięsnego do najgrubszej porcji polędwicy 145 (średnio Rzadki). Luźno przykryć polędwicę folią aluminiową i odstawić na 15 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
Polędwiczki podawać z sosem i roladkami obiadowymi.Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy Chutney majora Greya i A.
Składniki, których będziesz potrzebować
Roladki ObiadoweRoladki Obiadowe
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
6
Sos Do Steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia2
Magazyn