Polędwica wołowa z pieczarkami w sosie czosnkowo-maślanym

Polędwica wołowa z pieczarkami w sosie czosnkowo-maślanym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj polędwicy wołowej i grzybów w sosie czosnkowym. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 490 kalorii, 45g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 6,74 zł / porcja, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś steki z polędwicy wołowej, bezalkoholowe wino, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwica wołowa z pieczarkami i sosem Espagnole, Pieczona polędwica wołowa z pieczarkami i sosem śmietanowym z białego wina, oraz Polędwica Wołowa Z Czosnkowym Masłem Ziołowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 10-calowej patelni, stopić 1 łyżka masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Steki wołowe posypać solą i pieprzem. Gotować wołowinę na maśle 6 do 8 minut, obracając raz, aż do głębokiego brązu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; gotować od 6 do 8 minut (wołowina będzie prawie gotowa i nadal gotować na stojąco).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
StekStek
WołowinaWołowina
3
Wyjąć wołowinę na talerz; przykryć, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
4
Zwiększ ciepło do średniego.
5
Dodaj 1 łyżkę pozostałego masła na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać grzyby i czosnek. Gotować 3 do 4 minut, mieszając raz lub dwa razy, aż do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CzosnekCzosnek
7
Dodaj wino. Gotować 4 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż zmniejszy się do około jednej trzeciej i mieszanina jest lekko gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
8
Zdjąć z ognia.
9
Ubij pozostałe masło, 1 łyżkę na raz, w sosie z Wire trzepaczką tylko do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
10
Podajemy pieczarki i sos na wołowinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SOSSOS
WołowinaWołowina

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn