Polędwica wołowa z pieczarkami i sosem Espagnole

Polędwica wołowa z pieczarkami i sosem Espagnole
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wołowej z pieczarkami i sosem Espagnole. Ten przepis służy 10 i kosztuje $5.91 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 495 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz SOS espagnole, grzyby cremini, pieczeń z polędwicy wołowej w środkowej części i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwica wołowa z pieczarkami w sosie czosnkowo-maślanym, Pieczona polędwica wołowa z pieczarkami i sosem śmietanowym z białego wina, oraz Polędwica Wołowa Z Pieczarkami I Tymiankiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Usuń wszelkie sznurki z wołowiny, jeśli jest związana, a następnie osusz wołowinę i posyp koszerną solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WołowinaWołowina
3
Rozgrzać olej w głębokim 12-calowej patelni ciężkiej na dużym ogniu, aż do samego palenia, następnie sear wołowiny 1 kawałek na raz, obracając szczypcami, aż dobrze rumiane, o 5 protokół każdy. (Jeśli kawałki polędwicy wołowej są zbyt długie, aby zmieścić się na patelni, podziel na dwie części w poprzek, a następnie brązowy 2 kawałki na raz.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica WołowaPolędwica Wołowa
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzczypceSzczypce
4
Przenieść wołowinę do 18-przez 12-calowy Ognioodporne patelni, zastrzegając patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Pieczeń wołowa w piekarniku, aż termometr włożony ukośnie 2 cale w środku każdego kawałka rejestruje 120 ° F, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
6
Przełożyć wołowinę na deskę do krojenia, zastrzegając patelnię do pieczenia i odstawić, luźno przykryte folią, 25 minut. (Wołowina będzie nadal gotować w stanie obecnym, osiągając 54° dla średnio rzadkich.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Podczas pieczenia wołowiny, masło ciepła na patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi, następnie zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować grzyby, mieszając, aż ciecz wydzielają odparowuje i grzyby są blady złoty, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Zdjąć z ognia.
9
Podczas stoi wołowina, okrakiem pieczenia patelni przez 2 palniki, następnie dodać Sherry i deglaze patelni przez gotowanie na dużym ogniu, mieszając i skrobanie się brązowe kawałki, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
10
Do pieczarek dodaj mieszankę Sherry i sos espagnole i gotuj na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż się ogrzeje. Przykryj patelnię i usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Odciąć i wyrzucić sznurki z wołowiny i pokroić mięso w poprzek na 10 lub 20 plastrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
MięsoMięso
12
Wlać soki na deskę do krojenia w sosie i podgrzać na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż będzie gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
13
Wołowinę podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WołowinaWołowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia28
Magazyn