Polędwica wołowa z kremem chrzanowym

Polędwica wołowa z kremem chrzanowym
Polędwica wołowa z kremem chrzanowym to bezglutenowe danie główne. Na $4.97 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 675 kalorii, 27g białka, oraz 51 g tłuszczu każdy. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, grubo zmielony pieprz, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwica wołowa z czosnkowym kremem chrzanowym, Polędwica wołowa w Pancetcie z bitą śmietaną chrzanową, oraz Koniak-marynowane polędwiczki wołowe z kremem chrzanowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności lub dużym szklanym lub plastikowym naczyniu, umieść wołowinę. W małej misce wymieszaj melasę, 1/2 szklanki oleju, sos sojowy, szalotki, czosnek i 2 łyżki pietruszki i tymianku; zalej wołowiną. Uszczelnić worek lub przykryć naczynie; przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin, ale nie dłużej niż 24 godziny, obracając wołowinę kilka razy, aby pokryć marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Usunąć wołowinę z marynaty; wyrzucić marynatę. W 12-calowej patelni nonstick, podgrzać pozostały olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać wołowinę; gotować 8 minut lub aż rumiane ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5
Umieścić wołowinę na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia. Włóż termometr do mięsa, aby końcówka była w środku najgrubszej części wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6
Piecz odkryte 15 minut lub aż termometr odczyta 57° (średnio rzadkie). Przykryć wołowinę luźno folią; odstawić 20 minut lub do termometru140. (temperatura będzie nadal rosnąć o5 i wołowina będzie łatwiejsze do wyrzeźbienia jako soki skonfigurować.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
7
Tymczasem w małej misce wymieszaj śmietanę, śmietanę, chrzan, sól, pieprz i pozostałą 1 łyżkę każdej pietruszki i tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
8
Pokroić wołowinę w 1/2-calowe plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
9
Podawać z kremem chrzanowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia18
Magazyn