Polędwica wołowa z kremem chrzanowym
Polędwica wołowa z kremem chrzanowym to bezglutenowe danie główne. Na $4.97 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 675 kalorii, 27g białka, oraz 51 g tłuszczu każdy. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, grubo zmielony pieprz, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwica wołowa z czosnkowym kremem chrzanowym, Polędwica wołowa w Pancetcie z bitą śmietaną chrzanową, oraz Koniak-marynowane polędwiczki wołowe z kremem chrzanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności lub dużym szklanym lub plastikowym naczyniu, umieść wołowinę. W małej misce wymieszaj melasę, 1/2 szklanki oleju, sos sojowy, szalotki, czosnek i 2 łyżki pietruszki i tymianku; zalej wołowiną. Uszczelnić worek lub przykryć naczynie; przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin, ale nie dłużej niż 24 godziny, obracając wołowinę kilka razy, aby pokryć marynatą.
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Usunąć wołowinę z marynaty; wyrzucić marynatę. W 12-calowej patelni nonstick, podgrzać pozostały olej na średnim ogniu.
Dodać wołowinę; gotować 8 minut lub aż rumiane ze wszystkich stron.
Umieścić wołowinę na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia. Włóż termometr do mięsa, aby końcówka była w środku najgrubszej części wołowiny.
Piecz odkryte 15 minut lub aż termometr odczyta 57° (średnio rzadkie). Przykryć wołowinę luźno folią; odstawić 20 minut lub do termometru140. (temperatura będzie nadal rosnąć o5 i wołowina będzie łatwiejsze do wyrzeźbienia jako soki skonfigurować.)
Tymczasem w małej misce wymieszaj śmietanę, śmietanę, chrzan, sól, pieprz i pozostałą 1 łyżkę każdej pietruszki i tymianku.
Pokroić wołowinę w 1/2-calowe plastry.
Podawać z kremem chrzanowym.