Polędwica wołowa z konfiturą czosnkowo-Merlotową
Polędwiczki wołowe z konfiturą czosnkowo-Merlotową to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 112g białka, 78 g tłuszczu, oraz w sumie 3400 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $13.32 za porcję. Mieszanka dżemu czosnkowo-merlot, szczypiorek, kwadraty focaccia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać dżem, można śledzić to danie główne z Ciasteczka Z Odciskiem Kciuka Wypełnione Dżemem jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Polędwiczki wołowe Nadziewane gorgonzolą i pieczarkami z sosem Merlot, Czosnek Herbed Polędwica Wołowa, oraz Polędwica wołowa pieczona na patelni z rozmarynem i czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej, heavy-bottom żaroodpornej patelni na średnim ogniu.
Posypać wołowinę koszerną solą i pieprzem; miejsce na patelni, i gotować, obracając od czasu do czasu, 5 minut lub aż dobrze rumiane ze wszystkich stron.
Przenieść patelnię do piekarnika, i piec 20 do 25 minut lub do mięsa termometr włożony w najgrubszej części rejestruje 145 (średnio rzadkie) lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć z patelni; odstawić 10 minut przed krojeniem.
Wołowinę pokroić w 24 cienkie plasterki.
Układamy na plastrach bagietki, a na wierzchu po 1 łyżce dżemu czosnkowo-Merlotowego.