Polędwica wołowa z aromatycznymi tajskimi przyprawami

Polędwica wołowa z aromatycznymi tajskimi przyprawami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 545 kalorii, 52g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Na 8,51 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz Tajskie chiles, skórka pomarańczowa, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Niewiele osób lubiło to Azjatyckie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mostek z suszonymi morelami, śliwkami i aromatycznymi przyprawami, Polędwica wołowa z pasternakiem i sosem orzechowym, oraz Aromatyczne Wino-Duszona Wołowina.
Instrukcje
W małym rondlu podgrzej olej roślinny.
Dodać czosnek i gotować na małym ogniu, aż blady złoty i chrupiące, stale mieszając, o 3 protokół.
Odcedzić chipsy czosnkowe na papierowych ręcznikach i zarezerwować olej; niech oba ostygną do temperatury pokojowej.
Używając ostrego noża do parkowania, zrób 1-calowe szczeliny na stekach z polędwicy. Wypchaj plastry czosnkiem.
Napełnij dużą, solidną, zamykaną plastikową torbę zamrażarki szalotkami, rozmarynem, tymiankiem, liśćmi limonki, skórką pomarańczową, sosem rybnym, sosem sojowym, suszonymi chiles i zastrzeżonym olejem czosnkowym.
Dodać steki i zapieczętować, obracając się, aby pokryć mięso marynatą.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 2 godziny.
Przynieś duży garnek z wodą ledwo na wolnym ogniu; woda powinna zarejestrować 135 na termometrze cukierkowym lub natychmiastowym odczycie. Wyrzucić większość marynaty i ponownie zamknąć plastikową torbę, tłocząc powietrze.
Dodaj torbę do wody i przykryj stojakiem lub płytką, aby utrzymać ją w zanurzeniu. Gotować mięso w worku w temperaturze 135 przez 45 minut, dostosowując ciepło w razie potrzeby, aby utrzymać temperaturę.
Przenieść steki na talerz; zeskrobać marynatę.
Na patelni, roztopić masło w oliwie z oliwek i ciepła, aż prawie do palenia.
Dodaj steki i gotować na dużym ogniu, obracając raz, aż rumiane i natychmiastowy odczyt termometr włożony w najgrubszej części steki rejestruje 130 średnio rzadkie, 6 protokół.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Lubanzi Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 pochodzi z mieszanki starszych, suchych krzewów hodowlanych i młodszych, nawadnianych kroplami winorośli. Jego głęboki słomiany kolor wskazuje zarówno na dojrzałą świeżość, jak i złożoność. Nos przynosi owoce tropikalne i pestkowe, wywołując myśli o mandarynce i liczi. Podniebienie jest okrągłe i mięsiste, ponownie popychając liczi do przodu, wraz z białą brzoskwinią, morelą i zielonym jabłkiem, a wszystko to dzięki odrobinie podwyższonej kwasowości. Jest jasność i lekka nuta świeżo upieczonego chleba w całym. Wykończenie jest długie, miękkie i czułe.