Polędwica wołowa z Ancho i nasionami kopru włoskiego

Polędwica wołowa z Ancho i nasionami kopru włoskiego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje $17.99 za porcję. Jedna porcja zawiera 1020 kalorii, 173g białka, oraz 35 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz ancho chile proszek, olej roślinny, anyż Gwiaździsty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowana polędwica wołowa z masłem Ancho-Jalapeño, Grillowana polędwica wołowa z masłem Ancho-Jalapeńo, oraz Polędwica wieprzowa natarta koprem włoskim z prażonymi klinami kopru włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
W młynku do przypraw zmiel nasiona kopru włoskiego i anyż gwiaździsty na proszek.
Przełożyć do małej miski i wymieszać z proszkiem ancho.
Ułóż pieczeń polędwicy na dużej blasze do pieczenia i doprawić solą i pieprzem.
Mieszankę przypraw posypać polędwicą i równomiernie skropić olejem, a następnie delikatnie wkleić przyprawy do mięsa. Polędwicę pieczemy w górnej trzeciej części piekarnika przez 35 minut, obracając ją raz za pomocą mocnych szczypiec, aż się zarumienią i w najgrubszej części wstawimy natychmiastowy termometr 135 do mięsa średnio rzadkiego.
Przenieś pieczeń na deskę do rzeźbienia i odstaw na maksymalnie 10 minut.
W międzyczasie Ustaw blachę do pieczenia na 2 palnikach i dodaj wodę. Dusić na umiarkowanym ogniu, skrobanie się rumiane kawałki przyklejone do dolnej części arkusza, aż zredukowane do 3/4 filiżanki, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem i przełożyć do rozgrzanego sosu. Polędwiczki pokroić w plastry o grubości 1/3 cala i podawać z jus.