Polędwica Wołowa Nadziewana Szpinakiem
Polędwiczki wołowe nadziewane szpinakiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Na 3,12 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka grubo zmielonego pieprzu, pieczarki, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Grillowana polędwica wołowa nadziewana szpinakiem i pieczarkami, Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane Szpinakiem, oraz Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane Szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni nonstick, podsmażyć grzyby i cebulę w 1 łyżce oleju, aż grzyby będą miękkie.
Dodać połowę czosnku; gotować 1 minutę dłużej.
Dodaj szpinak, 1/2 łyżeczki soli i cayenne. Gotować, aż szpinak zwiędnie.
Wytnij wzdłużnie rozciąć środek polędwicy do wewnątrz 3/4 cala. z dołu. Otwarte tak mięso leży płasko.
Posmarować farszem szpinakowym. Złożyć jedną stronę mięsa nad farszem; związać kilka razy sznurkiem kuchennym. Pozostały olej natrzeć na wołowinę.
Połącz cebulę w proszku, pieprz i pozostały czosnek i sól; pocierać wołowinę.
Umieścić na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia.
Piec w temperaturze 425° przez 40-55 minut lub aż termometr do mięsa osiągnie pożądaną doneness (dla średnio rzadkich, termometr powinien czytać 145°; medium, 160°; dobrze zrobione, 170°).
Usuń ciąg przed krojeniem.