Polędwica wołowa au Poivre
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny hor d ' oeuvre? Polędwica wołowa au poivre może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Ten przepis służy 16. Na 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać polędwicę wołową, pieprz, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Filet z wołowiny au Poivre, Filet z wołowiny au Poivre, oraz Filet z wołowiny Au Poivre dla podobnych receptur.
Instrukcje
Równomiernie kształt polędwicy przez schowanie mały koniec pod spodem; związać sznurkiem. Polędwicę natrzeć musztardą.
Połącz pokruszone ziarna pieprzu i naciśnij równomiernie na powierzchni polędwicy.
Umieść na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; piec, odsłonięty, w 425 przez 45 minut lub aż termometr mięsa zarejestruje 145 (średnio Rzadki) do 160 (średnio).
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.