Polędwica wieprzowa w ziołowej panierce

Polędwica wieprzowa w ziołowej panierce
Polędwica wieprzowa w ziołowej panierce może być po prostu bezglutenowym, bezmlecznym, paleolitycznym i pierwotnym przepisem, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 68 g białka , 17 g tłuszczu i łącznie 444 kalorie . Za 3,48 USD za porcję otrzymasz danie główne dla 6 osób. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godzin i 15 minut . Ten przepis z Foodnetwork ma 71 fanów. Udaj się do sklepu i kup oliwę z oliwek, bazylię, tymianek i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskuje niesamowity wynik łyżką wynoszący 95% . Podobne przepisy to Polędwica wieprzowa w ziołowej panierce , Polędwica wieprzowa w ziołowej panierce i Polędwica wieprzowa w ziołowej panierce .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kawałek Czerwonego Skręcanego Lukrecjowego Skrętu (9 Cali)1 Kawałek Czerwonego Skręcanego Lukrecjowego Skrętu (9 Cali)
2
Połóż polędwicę wieprzową na ruszcie w brytfance.
Składniki, których będziesz potrzebować
SchabSchab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Połącz pozostałe składniki w małej misce. Palcami wmasuj mieszankę w polędwicę wieprzową, pokrywając nią całe mięso i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
SchabSchab
Skórka Z 1 Cytryny (usuń Biały Rdzeń)Skórka Z 1 Cytryny (usuń Biały Rdzeń)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki MueslixPłatki Mueslix
4
Piecz wieprzowinę przez 30 minut, następnie zmniejsz temperaturę do 425 stopni F i piecz przez dodatkową godzinę. Sprawdź gotowość za pomocą termometru z natychmiastowym odczytem. Gdy temperatura wewnętrzna osiągnie 155 stopni F, wyjmij pieczeń z piekarnika. Przed rzeźbieniem należy pozostawić go na około 20 minut. Będzie nadal gotować, gdy będzie odpoczywać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki Wieprzowe (w Sumie Około 2 Funtów)Polędwiczki Wieprzowe (w Sumie Około 2 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 Kawałek Czerwonego Skręcanego Lukrecjowego Skrętu (9 Cali)1 Kawałek Czerwonego Skręcanego Lukrecjowego Skrętu (9 Cali)

Polecane wino: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Pinot Noir, Malbec i Sangiovese to moje ulubione dania z polędwicy wieprzowej. Lekkie ciało Pinot noir doskonale nadaje się do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełnia mięsne sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taninowe malbec łączy się z tłustymi kawałkami mięsa i grillem. Jednym z win, które możesz spróbować, jest wino Barefoot Cellars Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Wino Pinot Noir z piwnic Barefoot
Wino Pinot Noir z piwnic Barefoot
Barefoot Pinot Noir jest owocowy i elegancki, z zachwycającymi aromatami czerwonych owoców i lawendy, które ekscytują już przed pierwszym łykiem! Subtelne nuty dębu podkreślają aromaty wiśni i malin Bing. Ciesz się trwałym, jedwabistym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia49
Magazyn