Polędwica wieprzowa w polędwicy kukurydzianej i-Chile-kminku

Polędwica wieprzowa w polędwicy kukurydzianej i-Chile-kminku jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz mączkę kukurydzianą, nasiona kminku, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć żółtej mąki kukurydzianej, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Kukurydziane jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pomarańcza, Kminek I Kolendra Grillowany Schab, Kebaby Wieprzowe Z Kminkiem-Chile, oraz Kurczak W Płatkach Kukurydzianych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Wieprzowinę osuszyć i doprawić solą i pieprzem. Wymieszać razem mąkę kukurydzianą i kminek i przenieść na talerz. Włącz wieprzowinę w mieszaninie mąki kukurydzianej, aby dobrze pokryć i wyrzucić pozostałą mieszaninę.
Rozgrzać olej w patelni 10-calowy nonstick aż gorące, ale nie palenie i brązowy wieprzowina, obracając, o 3 protokół.
Przełożyć wieprzowinę na płytką patelnię do pieczenia i piec w środku piekarnika, aż termometr włożony ukośnie co najmniej 2 cale do wieprzowiny 68°, 30 do 45 minut.
Odstawić, luźno przykryte, 10 minut.
Pokrój wieprzowinę na 12 plastrów (o grubości około 1/4 cala).
Każda porcja około 208 kalorii i 11 gramów tłuszczu.