Polędwica Wieprzowa Po Chińsku

Polędwica Wieprzowa Po Chińsku
Chiński Polędwica wieprzowa może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 274 kalorie, 48g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pięć przypraw w proszku, polędwiczki wieprzowe, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów chińskiego jedzenia. 33 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 91%. Spróbuj Polędwica Wieprzowa Po Chińsku, Polędwiczki Wieprzowe Z Grilla Po Chińsku, oraz Polędwiczki wieprzowe Chińskie z makaronem z sosem czosnkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Polędwiczki umieść w płytkim szklanym naczyniu. W małej misce, ubić razem sos sojowy, sos hoisin, sherry, sos z czarnej fasoli, imbir, cukier, czosnek, olej sezamowy, i pięć przypraw w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Czarnej FasoliSos Z Czarnej Fasoli
Sos HoisinSos Hoisin
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Sos SojowySos Sojowy
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Zalać marynatą wieprzowinę i obrócić do płaszcza. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny lub do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WieprzowinaWieprzowina
3
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć polędwiczki z lodówki, podczas gdy piekarnik nagrzewa się.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Piecz wieprzowinę w rozgrzanym piekarniku przez 30 do 35 minut lub do pożądanej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Odstawić na 10 minut, a następnie pokroić po przekątnej na cienkie plasterki.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Quintan Essentia Chenin Blanc z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
Głęboki żółty kolor sugeruje pełną dojrzałość i złożoność. Aromaty pieczonej gruszki, dojrzałego jabłka, nuty świeżych cytrusów i prażonych orzechów są obecne na złożonym i warstwowym nosie. Podniebienie jest bogato teksturowane odsłaniając ananasa, tropikalne owoce i Golden delicious apple. Wykończenie jest długie uzupełnione przez twardą kwasowość, która daje długość wina i ostrość.Połącz to wino z grillowanymi rybami i owocami morza w ogóle.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn