Polędwica Wieprzowa Po Chińsku
Chiński Polędwica wieprzowa może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 274 kalorie, 48g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pięć przypraw w proszku, polędwiczki wieprzowe, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów chińskiego jedzenia. 33 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 91%. Spróbuj Polędwica Wieprzowa Po Chińsku, Polędwiczki Wieprzowe Z Grilla Po Chińsku, oraz Polędwiczki wieprzowe Chińskie z makaronem z sosem czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Polędwiczki umieść w płytkim szklanym naczyniu. W małej misce, ubić razem sos sojowy, sos hoisin, sherry, sos z czarnej fasoli, imbir, cukier, czosnek, olej sezamowy, i pięć przypraw w proszku.
Zalać marynatą wieprzowinę i obrócić do płaszcza. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny lub do 24 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Wyjąć polędwiczki z lodówki, podczas gdy piekarnik nagrzewa się.
Piecz wieprzowinę w rozgrzanym piekarniku przez 30 do 35 minut lub do pożądanej doneness.
Odstawić na 10 minut, a następnie pokroić po przekątnej na cienkie plasterki.