Polędwica Wieprzowa Miodowo-Pomarańczowa
Polędwica wieprzowa miodowo-pomarańczowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 273 kalorie, 25g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, sól koszerna, ocet jabłkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Z Miodem Sojowym, Polędwiczki Wieprzowe Z Grilla Z Miodem, oraz Miód Sezam Polędwica Wieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników, dobrze mieszając trzepaczką. Rezerwy 2 łyżki Marmolady mieszaniny.
Rozgrzać patelnię żaroodporną na średnim ogniu.
Dodać olej; zawirować do herbu.
Wieprzowinę posypać solą i pieprzem.
Dodaj wieprzowinę na patelnię; gotować 5 minut lub aż rumiane. Obróć wieprzowinę; pędzel z 1/4 szklanki mieszanki Marmolady.
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut. Obróć wieprzowinę; pędzel z 1/4 szklanki mieszanki Marmolady.
Piec dodatkowe 10 minut lub aż termometr zarejestruje 15
Wyjmij wieprzowinę z patelni; pędzel z zastrzeżonymi 2 łyżkami mieszanki Marmolady.
Odstawić 10 minut; pokroić.