Polędwica wieprzowa marynowana w Azji z Piernikowymi słodkimi ziemniakami i Pięciopalczastymi jabłkami

Polędwica wieprzowa marynowana w Azji z Piernikowymi słodkimi ziemniakami i Pięciopalczastymi jabłkami
Polędwica wieprzowa marynowana w Azji z Piernikowymi słodkimi ziemniakami i Pięciopalczastymi jabłkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1671 kalorii, 108g białka, oraz 103g tłuszczu każdy. Na $7.98 za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, anyż, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać jabłka granny smith można śledzić to danie główne z Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Schab pieczony z batatami, Wieprzowina z jabłkami i słodkimi ziemniakami, oraz Pieczona wieprzowina z jabłkami i słodkimi ziemniakami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jeden dzień wcześniej połącz wodę, sól, cukier, sos sojowy, ziarna pieprzu, imbir, anyż i liście laurowe w głębokim naczyniu do pieczenia wystarczająco dużym, aby pomieścić wieprzowinę i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Cytryna, Skórka świeżo StartaCytryna, Skórka świeżo Starta
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
2
Dodać wieprzowinę; jeśli nie jest przykryta, dodać więcej wody. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. dokładnie opłucz wieprzowinę zimną wodą, osusz i dopraw mielonym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Rozgrzać dużą patelnię na dużym ogniu, dodać olej, i zawirować do caot dno patelni. Gdy olej mieni się, dodać wieprzowinę i brązowy ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Przenieś wieprzowinę na patelnię i piecz, aż wieprzowina będzie gorąca do środka (około 125 stopni temperatury wewnętrznej F), 25 do 30 minut. Wnętrze wieprzowiny pozostanie różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6
Pozostawić wieprzowinę na 10 minut i pokroić w plasterki 1/4 cala. Słodkie ziemniaki podzielić na 4 talerze, obtoczyć z wieprzowiną i dodać jabłka z pięcioma przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
7
Udekorować szczypiorkiem, skropić oliwą z chile i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ChiliOlej Chili
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
8
Podgrzać mały rondel na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
9
Dodać 1 łyżkę masła i zawirować, aby pokryć dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Dodaj czosnek i imbir i saute, mieszając od czasu do czasu, aż czosnek jest brązowy, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
11
Dodać krem i zmniejszyć o jedną trzecią na małym ogniu, o 10 protokół. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
12
W międzyczasie połącz słodkie ziemniaki w dużym rondlu z wystarczającą ilością wody, aby całkowicie je przykryć. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i gotować, aż można je łatwo przekłuć czubkiem noża, 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
13
Odcedzić i trasnfer do robota kuchennego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
14
Dodać śmietanę i proces aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
15
Dodać pozostałe masło, doprawić solą i pieprzem i puree na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
16
Przenieść ziemniaki do miski, skorygować przyprawy i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Rozgrzać średnią patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać olej i zawirować, aby pokryć dno patelni. Gdy olej mieni się, dodać cebulę i saute, mieszając, aż brązowy, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj pięć przypraw w proszku, brązowy cukier, jabłka i sok. Wymieszać, doprawić solą i pieprzem do smaku i gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę, około 12 minut. Jabłka powinny zachować swój kształt, a część płynu powinna pozostać na patelni; nie rozgotowywać. Wymieszaj masło i popraw przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Podawać na ciepło.
5
Dla oleju Chile: w średniej patelni, połączyć proszek chile, kminek, i sól, i ciepła na średnim ogniu tylko do momentu, gdy mieszanina zaczyna palić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Olej ChiliOlej Chili
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Ubić olej i wyjąć z pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
7
Niech chile oleju do ostygnięcia, przenieść go do szklanego słoika, i odstawić na noc. Przykryć i używać lub przechowywać. Olej oddzieli się od ciał stałych; używaj tylko czerwonego oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ChiliOlej Chili
Cienki-Cienki-

Składniki

2warzywo (np. szpinak)five-spice powderfive-spice powder2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweBall® lub Kerr® Pint z wieczkami i opaskamiBall® lub Kerr® Pint z wieczkami i opaskami2słonina wieprzowasłonina wieprzowa1porcja startego parmezanutosty z czarnego pieprzu oraz świeżo zmielony czarny pieprztosty z czarnego pieprzu oraz świeżo zmielony czarny pieprz1porcja startego parmezanubrązowy cukier, pakowanybrązowy cukier, pakowany1porcja startego parmezanuBarwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)Barwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)6Spód: okruszki z herbatników grahamBarwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)Barwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)2Spód: okruszki z herbatników graham8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweproszek chile, taki jak ancho, chimayo lub pasillaproszek chile, taki jak ancho, chimayo lub pasilla591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszczypiorek pokrojony na 1 cal długości, do dekoracjiszczypiorek pokrojony na 1 cal długości, do dekoracji2Spód: okruszki z herbatników grahamdrobno posiekany świeży imbirdrobno posiekany świeży imbir6ząbki czosnku, obraneząbki czosnku, obrane4calegrube plastry świeżego imbirugrube plastry świeżego imbiru2Jabłka Granny Smith, obrane, rdzeniowane i pokrojone w 1/4-calową kostkęJabłka Granny Smith, obrane, rdzeniowane i pokrojone w 1/4-calową kostkę1Spód: okruszki z herbatników grahamkminek mielonykminek mielony3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy2warzywo (np. szpinak)tosty z pieprzu Szechwantosty z pieprzu Szechwan2kilogramyschabschab1małeczerwona cebula, pokrojona w 1/4 cala kostkęczerwona cebula, pokrojona w 1/4 cala kostkę1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala4trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz1porcja startego parmezanuciemny sos sojowyciemny sos sojowy2Scotch Bonnet Chile, posiekaneScotch Bonnet Chile, posiekane791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu41 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejsłodkie ziemniaki, obrane i grubo posiekanesłodkie ziemniaki, obrane i grubo posiekane9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia55
Magazyn