Polędwica Wieprzowa Glazurowana Imbirem

Polędwica Wieprzowa Glazurowana Imbirem
Polędwica wieprzowa Glazurowana imbirem jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 188 kalorii, 32G białka, oraz 5G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sos sojowy, polędwiczki wieprzowe, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Polędwica Wieprzowa Glazurowana Imbirem, Polędwiczki Wieprzowe Szkliwione Figami, oraz Polędwiczki Wieprzowe Szkliwione.

Instrukcje

1
Polędwiczki wieprzowe umieść na lekko nasmarowanym stelażu w wyłożonej folią patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
Posypać równomiernie solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
3
Połącz konfitury i następne 4 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
4
Rozprowadzić równomiernie na wieprzowinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
WieprzowinaWieprzowina
5
Piec w temperaturze 425 przez 25 minut lub aż termometr do mięsa włożony w najgrubszą porcję zarejestruje 15
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć z piekarnika; przykryć i odstawić 10 minut lub aż termometr rejestruje 16
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
7
Dekorować, w razie potrzeby.
8
Imbir-glazurowane kotlety wieprzowe: zastąpić 6 (1/2-cala grubości) kotlety wieprzowe z kością (około 2 1/2 funtów). Broil 6 cali od ciepła przez 5 minut. Zmniejsz temperaturę pieca do 42
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Kością W Kotletach WieprzowychZ Kością W Kotletach Wieprzowych
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
ImbirImbir
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Piec 8 do 10 minut lub aż termometr do mięsa zarejestruje 15
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjąć z piekarnika; przykryć i odstawić 10 minut lub aż termometr rejestruje 16
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
11
Składniki na 6 porcji. Przygotowanie: 8 min., Broil: 5 min.,
12
Piec: 10 min., Stoisko: 10 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które można spróbować jest Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher). Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher)
Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher)
Intensywny rubinowy kolor. Jasny, ze złożonymi aromatami jeżyny, minerałów i fiołków. Gęste i skoncentrowane, to wino ma solidną kwasowość i taniny oznaczające smaki jagód, fiołków i gorzkiej czekolady. Zachowują również słodycz wina. Wykończenie jest ze słodkimi taninami i przyjemnym fiołkiem. To dobrze zbalansowane wino, bogate w osobowość.
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn