Polędwica Wieprzowa Cynamonowo-Żurawinowa
Cynamonowo-żurawinowa Polędwica wieprzowa jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1289 kalorii, 189g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na $7.92 za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ten przepis jest lubiany przez 33 smakoszy i kucharzy. Mieszanka rosołu z kurczaka, oliwa z oliwek, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Polędwica Wieprzowa Cynamonowa, Cynamon Przyprawa Rub Polędwica Wieprzowa, oraz Polędwica Wieprzowa Żurawinowa.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Polędwiczki wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![Agua de Piedra Gran Seleccion Malbec]()
Agua de Piedra Gran Seleccion Malbec
Gęste smaki ciemnej śliwki i czekolady, warstwowe z prażonym dębem i aksamitnym wykończeniem, które utrzymuje się i utrzymuje. Dobrze komponuje się z grillowanym mięsem, średnim lub mocnym serem lub po prostu samodzielnie.