Jeśli 77 centów za porcję spada twój budżet, Polskie paszteciki z kurczaka mogą być spektakularne bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 99 kalorii, 9g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i podnieś marchew, pietruszkę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób robiło ten przepis, a 984 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polskie Klopsiki Z Kurczaka-5 Punktów, Mike ' s Polish Smothered Chicken, oraz Kurczak pieczony po polsku babci dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Cukinię pokroić, marchew obrać i cebulę. Warzywa zetrzeć na tarce ręcznej lub robocie kuchennym z mocowaniem tarczy rozdrabniającej z drobnymi otworami. Proponuję użyć robota kuchennego, można ręcznie ruszt, jeśli wolisz. Cebulę można mielić, a nie zetrzeć na tarce, jeśli wolisz, o ile bardzo fine.In miskę do mieszania, połączyć startą cukinię, marchew i cebulę.
Dodać bułkę tartą, ubite jajko i przyprawy. Mieszać aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
3
Dodać zmielonego kurczaka i indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Posiekany Rozmaryn, 4 Do 5 Gałązek
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4
Dobrze wymieszać, aż do całkowitego połączenia. Uformować mieszaninę w paszteciki z 1/4 szklanki mieszanki mięsa każdy. Mieszanka jest lekko lepka; Lubię spryskać ręce odrobiną oleju do gotowania lub wodą przed utworzeniem pasztecików. Jeśli mieszanina jest bardzo miękka lub lepka i masz problemy z tworzeniem pasztecików, dodać więcej bułki tartej, aż paszteciki są formowalne (powinny być miękkie i lepkie, ale nadal formowalne).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Cienki-
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby Umożliwić
5
Rozgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek w smażonej patelni z wysokimi bokami i pokrywką na średnim ogniu. Smaż paszteciki na oleju, 6 - 7 na raz, aby uniknąć przeludnienia patelni. Przykryj patelnię pokrywką i gotuj paszteciki przez 4 minuty z każdej strony (łącznie 8 minut). Po zakończeniu gotowania wyjąć i odstawić. Kontynuuj, aż wszystkie paszteciki są ugotowane i rumiane, dodając więcej oliwy z oliwek na patelnię, jeśli to konieczne, aby zapobiec sticking.To zrobić sos, dodać rozdrobnioną marchewkę, mieloną cebulę, sól, pieprz i paprykę na tej samej patelni, której użyłeś do smażenia pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Uncje Płynu świeżej Wody
Słonina Wieprzowa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
W razie potrzeby dodaj więcej oleju. Zeskrobać wszelkie brązowe kawałki z dna patelni, jak gotować.Gotować, aż cebula będzie miękka i półprzezroczysta, następnie dodać bulion. Gotować na wolnym ogniu przez 15-20 minut, lub aż strzępy marchwi są bardzo miękkie i sos jest pomarańczowy. Dostosuj przyprawę do smaku.
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać smażone paszteciki do sosu, przykryć i gotować przez 20 dodatkowych minut. Jeśli dodasz groszek, wrzuć je do sosu 5 minut przed końcem gotowania,aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone