Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. Ten przepis służy 60 i kosztuje 25 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cynamonu, dekoracji: cukiernicy cukier, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Ciasteczka Nadziewane Morelami, Ciasteczka Kanapkowe Z Nadzieniem Morelowym, oraz Trójkąty Wypełnione Morelami.
Instrukcje
1
Mąkę i sól ubić w misce, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
2
Beat Serek i masło w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż blady i kremowy, około 3 minut w mikserze stojącym (najlepiej wyposażone w mocowanie wiosła) lub 6 minut z ręcznym. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej, a następnie dodaj mieszaninę mąki i wymieszaj tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Masło
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Mikser Stojący
Cukierki Peachie-o
3
Podzielić ciasto na 4 równe kawałki i owinąć każdy w folię. Schłodzić do jędrności, około 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
1
Przynieś morele, rodzynki, miód, marmoladę, cynamon i wodę do wrzenia w 2 - do 3-kwartowym ciężkim rondlu na umiarkowanym ogniu, mieszając. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając, aż suszone owoce zmiękną i mieszanina jest gęsta, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Owoce
Marmolada
Morela
Cynamon
Rodzynki
Miód
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Przenieść do małej miski i ostudzić do ciepłego, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Przenieść do robota kuchennego i pulsować, aż drobno posiekane. Schłodzić do ostygnięcia, około 2 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°. Wyłóż dużą blachę do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
2
Rozwałkuj 1 kawałek ciasta (zachowaj pozostałe kawałki schłodzone) między 2 (12-calowymi) arkuszami dobrze posypanego papieru woskowego wałkiem do ciasta na około 11-calowy kwadrat. (Jeśli ciasto staje się zbyt miękkie, przenieść ciasto w papier woskowy do blachy do pieczenia i schłodzić do jędrności.) Wyrzucić górny arkusz papieru woskowego i przyciąć ciasto kółkiem do ciasta lub ostrym nożem do 10-calowego kwadratu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Wałek Do Ciasta
Papier Woskowany
Nóż
3
Wytnij kwadrat na 4 równe paski, a następnie ponownie przetnij w poprzek na czwarte części, tworząc łącznie 16 (2 1/2 cala) kwadratów.
4
Pracując szybko, umieść 1 czubatą łyżeczkę wypełniającą środek każdego kwadratu.
5
Pędzel 2 przeciwległe rogi umyć jajkiem, a następnie połączyć rogi i mocno szczypać, aby przylegać. (Jeśli ciasto stanie się zbyt miękkie, zamrozić je na blasze do pieczenia na kilka minut.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
6
Ułóż ciasteczka 2 cale od siebie na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
7
Piec do złotego koloru, 17 do 20 minut, a następnie przenieść metalową szpatułką do stojaków do całkowitego ostygnięcia. Zrób więcej ciastek z pozostałym ciastem i nadzieniem na wyłożonej schłodzonej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
Szpatułka
1
Ciasteczka przechowują, warstwowe między arkuszami papieru woskowego lub pergaminu, w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej 4 dni.