Polska Sałatka Ziemniaczana

Polska Sałatka Ziemniaczana
Polska Sałatka ziemniaczana trwa 30 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 6 porcji z 340 kalorii, 9g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Za $1.17 za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Czwartego Lipca. Działa dobrze jako dodatek. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 52%, to danie jest solidne. Polska Sałatka Ziemniaczana, Joe ' s Polish Potato Salad, oraz Kopytka (Polskie Pierogi Ziemniaczane) są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w dużym rondlu i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj przez 15-20 minut lub do miękkości, ale jędrności. W międzyczasie na dużej patelni gotuj kiełbasę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Wyjmij i pokrój na 1/4 cala. plastry; odstawić.
3
Na tej samej patelni połącz cukier, mąkę, sól, musztardę i nasiona selera. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu na maśle, aż mieszanina będzie gorąca i musująca. Stopniowo dodawaj bulion i ocet; doprowadzić do wrzenia. Gotuj i mieszaj, aż zgęstnieje. Dodaj cebulę, seler, pietruszkę i kiełbasę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SeleraNasiona Selera
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Odcedź ziemniaki; obierz i pokrój na patelnię. Delikatnie wymieszaj z mieszanką kiełbas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Ciepło przez.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn