Polewa Z Rumianego Masła

Polewa Z Rumianego Masła
Polewa z rumianego masła wymaga z grubsza 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło ten lukier. 38 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka masła, cukru cukierniczego, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką Ocena 6%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Batoniki bananowe z lukrem z rumianego masła, Ciasteczka bananowe z lukrem z rumianego masła, oraz Szarlotka z polewą z rumianego masła dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać masło w rondlu na małym ogniu do złotego koloru, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia i wymieszać z cukrem cukierniczym, śmietaną i ekstraktem z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
KremKrem
3
Dodaj wodę, energicznie mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn