Polewa Miodowo-Jabłkowa

Polewa Miodowo-Jabłkowa
Polewa miodowo-jabłkowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 59 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś tartą jabłkę, zmielony cynamon, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Pierniczki miodowe z karmelową polewą jabłkową, Tarta Labneh z polewą miodowo-żurawinową, oraz Prawie-surowy Sernik miodowy z polewą żurawinową.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w blenderze; proces do gładkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Podawać na ciepło lub na zimno na gofrach lub naleśnikach.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn